GRYNINGENS EPOK

 

    

 

ORBS  

 

Bilderna på denna sida är tagna av Gabrielle Laurèntzen.

 

  Orb i rörelse:

 

 

 

 

 

 

Information om orbs

 

NASA-forskare och vetenskapsmän tittar på Orbs som något utöver vad som har sagts i det förflutna av panormala området.

Klaus Heinemann har en doktorsexamen i experimentell fysik vid universitet i Tübingen och har arbetat i många år i materialvetenskap och forskning på NASA, UCLA, och som forskningsprofessor vid Stanford University. "Det råder ingen tvekan i mitt sinne att orbs kan mycket väl vara en av de mest betydande" utanför denna verklighet "fenomen som mänskligheten någonsin har upplevt." - Klaus
Heinemann, Ph.D. Sep 22, 2007.

Forskare och vetenskapsfolk i världen känner och tittar på det som en möjlighet om Orbs är mer än vad som sagts av panormala utredare på området.

 

 

 

 

 

 

 

 

Orbs, ufo och ljusfenomen...

 

När jag med min familj befann oss på en båt i östersjöns yttre skärgård, ropade min sambo Mats och pekade upp mot himlen. Jag följde hans blick med kameran, och fick dessa tre bilder (nedan). Mats och barnen såg dem med sina fysiska ögon, (jag såg dem inte, utan riktade kameran mot föremålet för deras blickfång). De såg tydligen dessa objekt som mycket, mycket snabba föremål i luften. Det kameran fångade upp var först själva objekten, de röda prickarna, samt föremålet framför, sedan fick jag två bilder med mycket speciella  energier som kom direkt efteråt (se nedan).

 

 

 Bild 1

 

 

 Bild 2

 

 

 

Bild 3

 

 

 Fler bilder på orbs

 

 

 

Fotot med det jag kallar rymdblomman (ovan), tog jag i Dalarna en sen sommarkväll. För mig svävar den lite utanför rymden på ett mycket fysiskt sätt.


 

 

Gabrielle M Chantial. Orb i rymden nattetid. av nya 981.jpg

Denna lite grumliga bild var min första nattorb. Påminner om ett hjärta.

 

 

 

Gabrielle M Chantial. Orb i rymden nattetid. 961.jpg

Strax efter hjärtat fångade kameran denna bild.

 

 

 

Mina möten med orbs
För mig började det med ett healingarbete, ett healingarbete för en plats på vär kära Jord. När jag något år efter kom tillbaka och skulle fotografera naturen, fick jag en impuls att rikta kameran åt något annat håll än jag tänkt mig. När jag sedan studerade fotografiet fanns där ett rosa klot med vit energi runt sig. Det blev några fler sådana fotografier.

 

 

 

Gabrielle M Chantial. Orb i rymden nattetid. av nya 981.jpgEn månad senare, en sen kväll fick jag en impuls att gå ut ur stugan i Dalarna där jag befann mig och ta ett foto rakt upp i luften. Jag förstod inte varför förrän jag tittade på fotot (som var taget med en digitalkamera) och såg ett vitt hjärta i den mörka rymden. Ett vitt hjärta som måste ha funnits rakt ovanför mig, och som kameran fångade. Jag gick ut ännu en gång och tog ett till och då fanns något som liknade en ängel rakt ovanför mig. Så, under ett par senkvällar i Juli tog jag ännu några fotografier och fler fenomen nådde min kamera. Under samtliga fotoögonblick när orbs nådde min kamera fanns en andlig närvaro. Jag har hört att en digitalkamera med blixt kan plocka upp en orb, och det beror på att kamerans flashande plockar upp en bild på en betydligt snabbare tid än det mänskliga ögat kan göra.

Jag som de flesta andra närmar mig andliga fenomen med en smula skeptiskt sinne. Men ju mer jag studerade fotografierna kände jag en påtaglig andlig närvaro, bara av att studera dem. De var olika, en del lös upp i olika färgspektran, någon lös svagare än en annan.

Jag började fundera på om det var något brytningsfel eller några dammpartiklar, alltså något med kameran. Men efter att ha studerat forskning om detta så slog jag bort det.

 

 

 

Ljusfenomen av solreflektion

Vill i detta nämna ljusfenomen som kommer av solen. Det har inte med orbs att göra. Ljusfenomen får nog alla när solen speglar sig. Det är mycket vackert och kan skifta i olika färger och former.

 

 

 

 

 

Forts om forskning av orbs

Heinemann  drog en slutsats: att han ser någon form av paranormal intelligens. "Det råder ingen tvekan i mitt sinne att orbs kan mycket väl vara en av de mest betydande" utanför denna verklighet" fenomen som mänskligheten någonsin har sett, säger professor Heinemann. Fram till nu har det skett en enorm mängd obekräftade uppgifter om att den andra världen existerar. Han menar att tack vare den digitala tekniken kan vi se den för första gången. Vi har alltså att göra med icke-fysiska-men-verkliga-fenomen."

 

 

 

 

 

 

I Sedona, Arizona hölls en orbkonferens där flera forskare efter gedigna studier och experiment uppgav att de trodde orbs är ett äkta paranormalt fenomen. Expert efter expert säger att bara för att något inte ännu blivit vetenskapligt bevisat, betyder det inte att de inte är verkligt.
 
Vi får inte glömma att det vi ser och upplever av universum med våra mänskliga sinnen är mycket begränsat. Men det finns människor med förhöjt medvetande och dessa har inte de begränsningar som så många har. Exempelvis kan vi inte se radiovågor som bär enorm mängd information, men vi vet att de finns.

Så, vad kan det då vara? En del forskare säger att det är spirits och andra intelligenser som aldrig har förkroppsligas i en fysisk form. Det finns hundratals olika orbs. Något intressant är att de verkar ha kontroll över sina egna former och fotograferas bäst på platser av andlig betydelse. Forskarna har tagit fotografier under healing och då finns orbsen nära healerns händer och huvuden. Kanske är det orben som bidrar till läkningsprocessen.

Orbs är en del av verkligheten lika mycket som vi, skillnaden är att orbs verkar på högre frekvenser.

 

 

 

 

 

* * * * *

 

GRYNINGENS EPOK

BildGalleri